Bodem
Vulling
Zet de oven op 180 graden
Doe ongeveer 4 eetlepels rozijnen in een kom en giet er kokend water over tot ze onder water staan. Schil ondertussen de appels en snijd deze in de gewenste vorm (blokjes, reepjes, partjes...) pak een kom en doe daar je appelstukjes in samen met de kaneel en twee eetlepels jam. Giet de rozijnen af en stop die er ook bij. Roer alles goed door elkaar.
Voor de bodem heb je een beslag kom nodig. Hierin doe je alle ingredienten voor de bodem. Kneed alles goed door elkaar. Je bodem is klaar.
Het is lastig om van deze deeg de reepjes voor op de taart te maken. Het makkelijkste is om dit in huishoudfolie uit te rollen, snijd vanuit daar de reepjes voor op de taart. Vergeet de bovenkant niet in te smeren met wat jam voor de mooie glans.
Nu kan de taart in de oven. Laat deze er ongeveer 45 minuten in. Check af en toe of deze al klaar is of wellicht toch langer moet.