Kook de eieren 7 minuten en laat ze in koud water goed afkoelen. Halveer de avocado’s, haal de put eruit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Giet een scheutje truffelolie erbij. Halveer de eieren doe haal voorzichtig het eigeel uit de halve eitjes. Het geel gaat bij de avocado’s en daarbij doe je ook de crème fraîche. Pureer dit met een staafmixer zo fijn mogelijk. Pak een spuitzak en doe alvast het opzetstukje erin. Vul de zak met de gepureerde avocado. Leg deze zak eerst 15 minuten in de koelkast voordat je de eitjes gaat vullen. Dan kan je mengsel goed opstijven en krijg zakt je mooie kartelraatje niet in. Ondertussen snijd je de bosuitjes fijn en maak je reepjes van de Prosciutto. Vul de eitjes met je spuitzak en garneer elk eitje met een klein plakje ham en wat fijn gesneden bosui. Maal nog wat verse peper over de eitjes en je hebt een super borrelhap/ tussendoortje.