Blog Layout

Janice • 23 september 2020

Soms gebeurt er iets in je leven waaruit je enorm veel inspiratie kan halen. Bij mij overkwam dit 2 jaar geleden toen ik mezelf zo ongelooflijk zat was en ik iets moest ondernemen om uit deze neerwaartse spiraal te komen. Na de zoveelste mislukte lijn-poging koos ik 4 jaar geleden voor een maagbandje waar ik veel problemen van heb ondervonden. Door alle problemen moest hij eruit en was ik weer terug bij af. Ik nam een drastische beslissing, ik wilde een maagverkleining in de vorm van een gastric bypass. In oktober 2018 ben ik geopereerd en is mijn 2e leven begonnen. De operatie was zwaar en ik moest mijn lichaam opnieuw leren kennen. Na een maand of 6 had ik alles onder controle en was ik de meeste kilo’s kwijt. 

Op een mooie dag op vakantie in Kroatië ging er bij mij een lichtje branden. Ik wilde een kookboek schrijven speciaal voor mensen die een maagverkleining hebben ondergaan. We hebben ter plekken een mooi schrift gekocht waarin ik ben begonnen met de opzet van het boek. Inmiddels is het boek bijna af maar ik vond dat niet genoeg. Ik wilde all the way gaan met Facebook, Instagram, YouTube en een eigen website en ik wilde hier graag geen samenhangend geheel van maken. Met mijn man, kinderen, familie en vrienden heb ik dagen en weken zitten brainstormen. Iedereen werd enthousiast van mijn verhaal en ideeën, Toen ging ik op zoek naar een gepaste naam, dat vond ik niet zo makkelijk. Ik wilde iets stoers, niet te plastisch en het moet de lading toch goed dekken. zo is Halfvol ontstaan. Dus tijd om mijn eerste Blog te schrijven en te gaan beginnen. Ik heb er zin in, ik hoop jullie te mogen inspireren met recepten maar ook blogs over uiteenlopende onderwerpen die alles te maken hebben met voeding, keuzes en kwesties. Dat jij nu mijn eerste Blog leest vind ik echt geweldig! 

Lieve groetjes, 

Janice

door Janice 7 januari 2021
Het geheim van schuim: espuma
door Janice 24 november 2020
Eiwitten en aminozuren
door Janice 16 oktober 2020
van cola naar cola light
Suiker en aspartaam
door Janice 26 oktober 2019
Suiker en aspartaam
Share by: